Skip to content
Kenny Van Weeghel

Vrijdag 8 maart bijzondere estafette bij SPRINT

Vrijdag 8 maart wordt op de atletiekbaan van atletiekvereniging SPRINT een unieke en spectaculaire estafette gehouden. Twee teams strijden dan tegen elkaar. De teams hebben twee rolstoelatleten en twee lopers. Dit gebeurde in Breda nog nooit

De teams gebruiken tijdens hun race een wel heel bijzonder doorgeefstokje. Ze geven een speciale editie van het clubblad SPRINT Magazine: ‘Gewoon speciaal’ door. In het magazine én met de estafette wordt extra aandacht gevraagd voor aangepast sporten.  Initiatiefnemers van dit evenement én van ’t speciale themanummer van het SPRINT Magazine zijn de hoofdredacteur Ron Bekker en de redacteur Wouter Schelvis.

Paralympisch kampioen
De estafetteteams bestaan uit de rolstoelatleten Bart Pijs, Luna Janssen, Raffaele Orrù en Laylani van der Wolf. De lopers zijn de Brabantse gedeputeerde Henri Swinkels, initiatiefnemer Wouter Schelvis, Paul Alberts (de voorzitter van SPRINT) en Hilda Vliegenthart (de directeur/bestuurder van Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur). Hun estafette begint om vijf over halfvier. Om drie uur worden meervoudig paralympisch kampioen Kenny van Weeghel en ambassadeur Arjo Wijnhorst van Uniek Sporten Nederland welkom geheten. Ook is er nog een promotiewedstrijd van het Wheelchair Racing Team.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief