Skip to content
Computer Met Man

Thuisarts.nl: nu ook informatie over medisch-specialistische zorg

Thuisarts.nl is uitgebreid met negenentwintig medisch-specialistische aandoeningen die in het ziekenhuis worden behandeld. En dat is pas het begin. Het Nederlands Huisartsen Genootschap werkt met de Federatie Medisch Specialisten en Patiëntenfederatie Nederland samen om steeds meer medisch-specialistische informatie op Thuisarts.nl te krijgen.

De informatie op Thuisarts.nl is gebaseerd op de bestaande wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen en medisch specialisten. Patiëntenverenigingen en wetenschappelijke verenigingen maken hier samen begrijpelijke teksten van voor het brede publiek.

Garantie betrouwbare informatie
De informatie over de negenentwintig aandoeningen die nu op Thuisarts.nl staan, gaat onder meer over nierschade, hartinfarct en verschillende vormen van kanker, zoals prostaatkanker en borstkanker. Er is ook informatie over wat er gebeurt als een kunstknie of kunstheup nodig is.

2 miljoen bezoeken
Thuisarts.nl wordt maandelijks 2 miljoen keer bezocht door mensen met vragen over hun gezondheid en is daarmee de grootste onafhankelijke publiekswebsite voor gezondheidsinformatie in Nederland.

Bekijk de 29 aandoeningen op www.thuisarts.nl/ziekenhuis

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief