Skip to content
Amphia Ziekenhuis

Thebe verhuist revalidatieplaatsen naar Amphia Ziekenhuis

Thebe verhuist de afdeling Geriatrische revalidatiezorg van verpleeghuislocatie Aeneas naar het Amphia Ziekenhuis in Breda. De zorginstellingen verwachten dat samenwerking binnen dezelfde muren het revalidatieproces van cliënten zal bevorderen.

Door de revalidatieplaatsen te verhuizen van verpleeghuis Aeneas naar het Amphia kan alvast nauwer worden samengewerkt met de betrokkenen binnen het ziekenhuis en de zorgverleners van revalidatieorganisatie De Marq, die op dezelfde etage gehuisvest zijn. Dat zal de in- en doorstroom van cliënten bevorderen, verwacht Thebe. Bovendien past het bij de plannen om over enkele jaren op de locatie Amphia Molengracht met meerdere zorgaanbieders een voorziening voor kortdurend verblijf te realiseren.

Thebe huurt de afdeling voor de komende drieënhalf jaar van het Amphia. Wanneer de nieuwbouw van het ziekenhuis op de locatie Molengracht is afgerond en grote delen van het Amphia verhuisd zijn, verhuist de revalidatieafdeling in zijn geheel naar de locatie Molengracht.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief