Skip to content
Jan Terlouw

Symposium ‘Als horen en zien je vergaan’

Wat gebeurt er als je ogen en oren het op latere leeftijd laten afweten? Hoe houd je grip op je leven en hoe kunnen mantelzorgers en verzorgenden daarin bijdragen?

Hierover gaat het bij het Symposium  ALs horen en zien je vergaan. Tijdens het middagprogramma zullen drie sprekers, hier antwoord op te geven. Het symposium is toegankelijk voor ouderen zelf, familie en vrienden, maar zeker ook voor mantelzorgers, zorgverleners en verzorgenden.

Jan Terlouw
De Oogvereniging OOR&OOG, participatiegroep DoofBlinden heeft het boek ‘Ongehoord & Ongezien’ gemaakt. Hierin staan verhalen over ouderen die slecht zien én horen. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan oud-politicus en schrijver Jan Terlouw.

Meer informatie
Wanneer: Zaterdag 19 januari 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 14.00 – 18.00 uur (inloop 13.30 uur)
Entreeprijs: € 10, – voor leden van de Oogvereniging, €15,- voor niet-leden
Bel voor meer informatie naar: 030-2992878.

Aanmelden
Vul dit formulier in om u aan te melden voor het symposium. U kunt de entreeprijs direct betalen via iDeal. Liever niet betalen via iDeal? Rechtstreeks kan ook: Oogvereniging OOR&OOG NL48 RABO 0177 8859 39 o.v.v. Symposium 19-01-2019. NB: u moet zich individueel aanmelden. Neemt u bijvoorbeeld een begeleider mee dan zijn dat twee losse aanmeldingen en betalingen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief