Skip to content
Cas Wolters

Sencity Festival: Het zintuigprikkelende belevingsfestival.

Heb jij je ooit bedacht hoe je favoriete liedje ruikt, smaakt of voelt? Het programma van het Sencity Festival staat vol met muziekoptredens die op diverse zintuigprikkelende manieren toegankelijk zijn gemaakt. Op 30 maart 2019 bij Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Ervaar de muziek van Los Paja Brava, Feiertag en Thaïti op geheel nieuwe wijze. Ook vindt de finale van de Podiumbeest Awards plaats op Sencity Festival. Dit is dé bandcompetitie waarbij een dove jury bepaalt welke act uitblinkt in het geven van een uitbundige show. Close 2 Fire, 3000 Pieces en Charades gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs.

Ervaringen van dove acteur, bakker en danser
Er zijn bijzondere gasten. Zo vertelt de Vietnamese YouTube-ster Hii over zijn ervaringen als dove acteur. Cas Wolters deelt de avonturen die hij beleefde tijdens Heel Holland Bakt. Ook vertoont hij zijn bakkunsten. Antoine Hunter komt uit San Francisco om te vertellen over zijn carrière als dove danser. Hij heeft zijn eigen dansschool.

Als taal geen rol speelt
Je kan leren flirten in gebarentaal en pop-up theatervoorstelingen ervaren. Ook zijn er Daarnaast interactieve kunstinstallaties waarbij taal géén rol speelt. Laat je smaakpapillen op hol laten slaan met een divers aanbod aan cocktails en wereldgerechten.

Meer informatie en kaarten bestellen:

Tijd: 15:00 tot 03:00 uur

Waar: TivoliVredenburg – Vredenburgkade 11, Utrecht

Tickets: VVK € 15 – aan de deur € 20,-

Tickets zijn verkrijgbaar via www.sencity.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief