Skip to content
Logo Oogverblinden Mooi

Oogverblindend Mooi: Zelfverzekerd op pad

Als je erop uitgaat, wil je goed voor de dag komen. Maar dat is een stuk lastiger als je letterlijk niet kunt zien of je twee dezelfde sokken aan hebt. Of er een vlek op je kleding zit. De training Oogverblindend Mooi leert je praktische trucs en tips over persoonlijke verzorging en styling. Zoals make-up, het inrichten van je kledingkast en het doen van de was.

Oogverblindend Mooi is een training van 1 dag die gegeven wordt door een professionele stylist. Niet alleen krijg je praktische tips die een steuntje in de rug geven aan je zelfvertrouwen. Ook krijg je een persoonlijk kleur-en stijl advies. Kortom: een hele leuke dag en gegarandeerd een boost voor je zelfvertrouwen en zelfstandigheid. De training is bedoeld voor alle mensen met een visuele beperking die graag goed verzorgd op pad gaan. Jong, oud, vrouw en man. Speciaal voor mannen is de training uitgebreid met was-en kledingkasttips.

Nieuwe website
Wil
je meer informatie over de training of ervaringen van anderen lezen? Of wil je al wat meer uitleg of praktische tips. Bekijk dan eens de video’s over Oogverblindend mooi: http://www.bartimeus.nl/oogverblindendmooi

Nieuwe app.
Er is ook een gloednieuwe app beschikbaar met een kleurenscanner. Deze kun je nu al downloaden. Maar hij wordt nóg interessanter wanneer je de training gevolgd hebt. Want dan wordt ook jouw persoonlijke stijladvies in de app geplaatst en heb je dus eigenlijk je persoonlijke stylist in de vorm van deze app altijd bij de hand als je gaat shoppen of als je voor je eigen kledingkast staat.

Direct aanmelden voor de training
Direct aanmelden kan natuurlijk ook! De eerste training is op 1 april in Hengelo en op 27 mei is er een training in Zeist. De overige data zijn te vinden op de website.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief