Skip to content
Kaft Oog Voor Jou

Oog voor jou. handreiking voor ouders en professionals

Minke Verdonk had al vele jaren ervaring in het (speciaal) onderwijs en als orthopegadoog toen ze een zoon kreeg met een forse lichamelijke beperking. Ze weet als geen ander waar knelpunten kunnen ontstaan en hoe deze opgelost kunnen worden. De ervaring die ze bij de opvoeding van haar zoon heeft opgedaan, heeft ze nu verwoord in het boek ‘Oog voor jou’. Hierin vertelt ze wat ouders en professionals van kinderen met een (lichamelijke) beperking moeten weten, durven en doen.

‘Oog voor jou’ beoogt die werelden dichter bij elkaar te brengen. in korte tips geeft dit boek ouders suggesties voor wat zij zouden ‘moeten’ weten, durven en doen wanneer hun kind veel zorg vraagt en zij (soms) worden overspoeld door regeldingen en emoties. Professionals vinden in dit boek inzichten die hen kunnen helpen om kinderen en hun ouders (nog) beter te begeleiden.
Meer oog hebben voor jezelf en de ander, zorgt voor meer begrip en verbinding. Het leidt tot een krachtige samenwerking, die niet alleen ten goede komt aan het kind, maar juist ook aan de ouders en de professionals.

Het boek is te bestellen bij Uitgever Scrivo Media, isbnnr. 9789491687532 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief