Skip to content
Rolstoel Op Slecht Trottoir

Onveilige stoep in de buurt? Meldt het Omroep Brabant

Slechte stoepen zijn veel Brabanders een doorn in het oog. In de Week van de Toegankelijkheid wil Omroep Brabant een paar van de slechte plekken in de provincie extra onder de aandacht brengen.

Een van die slechte plekken is in Liempde. Daar hobbelde Annie van Abeelen (85) in januari met een verslaggever van de omroep door het dorp in een poging met haar scootmobiel de stoepen te bedwingen.  Maar ook in veel andere plaatsen leveren slecht onderhouden stoepen problemen op. Monique van Baalen zegt in Eindhoven regelmatig problemen te ondervinden. “Vreselijk, mensen met een beperking willen ook normaal hun dingen kunnen doen”, schrijft ze. “Maar daar hebben gemeenten schijt aan. We hobbelen gewoon verder en vallen regelmatig.”
“Het is gewoon verschrikkelijk hoe mijn zoon schokt met zijn rolstoel op de klinkers”, omschrijft Mireille de Ridder op haar beurt de situatie in Lieshout. En de slechte trottoirs in Liempde brengen ook Sandra van den Bemt ertoe contact met ons op te nemen. “Het lijkt Made wel”, laat ze weten.

Themaweek
Ondervind jij ook problemen als gevolg van slecht onderhouden stoepen en straten in jouw dorp of stad? Of ken je mensen in je omgeving die er last van hebben? Laat het Omroep Brabant weten. Dat kan via Twitter, Facebook of door te mailen naar nieuws@omroepbrabant.nl. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. De themaweek duurt van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief