Skip to content
Logo Omroep Max

Omroep MAX vraagt uw hulp

Omroep Max is voor een nieuw programma op zoek naar verhalen van mensen die de gevolgen van de problemen binnen ons zorgstelsel aan den lijve ondervinden, en die dit met behulp van een televisie-programma willen aanpakken.

Om verschillende reden staat de zorg in Nederland onder druk. Onderbezetting op de werkvloer in verpleeghuizen, verschraling van de geestelijke gezondheidzorg, keukentafelgesprekken met ondeskundige adviseurs, wijkverpleging die moet werken onder enorme tijdsdruk, administratieve rompslomp bij het aanvragen van voorzieningen of hulpmiddelen, vergroting van de druk op mantelzorgers; de zorg in Nederland wordt steeds verder uitgekleed, terwijl managers en bestuurders van zorgaanbiedende organisaties en de zorgverzekeraars zich vooral bezig lijken te houden met hun winstpercentages.

Heeft u zelf ook ervaringen op dit gebied. Mail uw tips of ervaringen naar aanmelden@sarphatimedia.nl zodat MAX deze misstanden samen met u aan kan pakken. Uw aanmelding zal natuurlijk zorgvuldig en vertrouwelijk door ons behandeld worden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief