Skip to content
Rolstoelers Volgen Computercursus

NIVEL zoekt mensen die (wel eens) behoefte hebben aan ondersteuning bij werk

Om mensen met een chronische aandoening of beperking te helpen om de juiste online training of cursus te vinden, gaat NIVEL een werkwijzer maken. Dit wordt een overzichtelijke, gratis toegankelijke website, waarin zowel werkzoekende als werkende mensen met een chronische aandoening of beperking eenvoudig kunnen zoeken naar goede en voor hen relevante online ondersteuning.

Op dinsdag 17 oktober van 17:30 tot 20:00 uur organiseert NIVEL in Utrecht een groepsgesprek waarin ze het wil hebben over hoe de werkwijzer eruit moet komen te zien. Zou u mee willen doen aan dit gesprek? Meld u dan aan bij Iris de Putter of Ilse Swinkels. De deelnemers aan het groepsgesprek krijgen een reiskostenvergoeding en een presentje voor hun bijdrage aan het gesprek.

Werken met een chronische aandoening of beperking
Voor mensen met een chronische aandoening of beperking is het vaak moeilijk om betaald werk te doen. Voor mensen die wél betaald werk hebben, kan het juist moeilijk zijn om aan het werk te blijven. Ze moeten wellicht hun werk aanpassen, omdat ze steeds meer te maken krijgen met vermoeidheid, pijn of andere klachten. Ondersteuning via internet kan hierbij helpen. Behalve websites met informatie over werk en regelingen, bestaan er ook cursussen of trainingsprogramma’s die men zelf kan doorlopen via een app (op de telefoon of tablet) of via een website. Het gaat dan vaak om een online cursus of training. Maar waar vind je ze en hoe vind je een online training of cursus die bij jouw doel en behoeften past?

Klik hier voor meer informatie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief