Skip to content
Amphia Langendijk

Locatie Amphia Langendijk verkocht

Op 1 februari 2018 tekenen Amphia en gebiedsontwikkelaar BPD het koopcontract van de Amphia locatie aan de Langendijk te Breda. Het streven is dat in de eerste helft van 2018 de definitieve overdracht plaatsvindt. Op dat moment wisselt het gebouw van eigenaar en huurt Amphia het pand van de nieuwe eigenaar BPD.

Met de verkoop van de locatie sorteert Amphia voor op de verhuizing van afdelingen en diverse huurders naar locatie Molengracht. Daar is de bouw van een nieuw ziekenhuis in volle gang. Eind 2019 is de nieuwbouw klaar. Vanaf dan verhuizen afdelingen gefaseerd naar de Molengracht. Deze verhuizing gebeurt zorgvuldig en neemt ongeveer drie jaar in beslag. De verwachting is dat eind 2021 de locatie Langendijk niet meer in gebruik is en definitief wordt ingericht als woonlocatie.

Uitstekende zorg
Het verlenen van uitstekende zorg blijft de komende jaren ook op locatie Langendijk prioriteit. “Amphia werkt continu aan een optimale kwaliteit en veiligheid van zorg,” benadrukt Olof Suttorp, voorzitter Raad van Bestuur van Amphia. “Dit geldt voor al onze locaties, ook de komende jaren op locatie Langendijk. Patiënten en de mensen om hen heen mogen van ons verwachten dat wij oog voor hen hebben. Of dat nou in Breda is, in Oosterhout of in Etten-Leur.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief