Skip to content
Student Met Handicap

Landelijke bijeenkomst voor studenten met een beperking.

Maandagavond 18 maart organiseert Handicap en Studie samen met Ieder(in), ISO en de LSVb een landelijke bijeenkomst voor studenten met een beperking. Tijdens deze bijeenkomst worden de knelpunten waar deze studenten tegenaan lopen in het Hoger Onderwijs in kaart gebracht.

Studenten met een beperking lopen helaas nog te vaak tegen problemen aan in het hoger onderwijs. Zo is het bijvoorbeeld nog niet overal mogelijk om de colleges op een alternatieve manier te volgen. Ook is veelvuldige afwezigheid door ziekte nog vaak een probleem. De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) weten niet altijd waar studenten met een beperking behoefte aan hebben en kennen niet alle problemen precies. Daarom willen ze van hen horen wat zij nodig hebben.

Kom je ook?
Heb jij een beperking en of extra ondersteuningsvraag? Dan ben je op 18 maart van 18.00u – 21.00u in Utrecht van harte welkom om jouw ervaring in het Hoger Onderwijs te delen. Aanmelden kan tot en met 9 maart. Geef bij organisatie de onderwijsinstelling aan waar je studeert.

Meer informatie:
Bekijk voor meer informatie het volledige programma (pdf).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief