Skip to content
Logo Muzieum

Kerstdagen in MuZIEum

Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 kunnen de bezoekers van het muZIEum zelf merken hoe de kerstdagen zijn als je blind of slechtziend bent.

De feestdagen staan weer voor de deur maar hoe krijg je je huis in kerstsfeer als je niets kan zien? Dat kunnen bezoekers bij het muZIEum zelf komen uitproberen tijdens de activiteit ‘Bouw een (kerst)feestje in ’t donker’.  Een blinde of slechtziende gids helpt daarbij.

Samen boeken
Deze activiteit is te boeken in combinatie met een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute. Ook daarin ervaar je  hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Voor meer informatie, data en tarieven ga je naar www.muzieum.nl/kerstvakantie.

Rollen omgedraaid
Het muZIEum is hét ervaringsmuseum over (niet) zien. De rollen zijn hier omgedraaid: een gids met een visuele beperking leidt de bezoeker rond in een wereld zonder zicht. Het muZIEum is gevestigd in het stadscentrum van Nijmegen aan de Ziekerstraat 6B. In de kerstvakantie is het muZIEum elke dag geopend (behalve op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag) van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief