Skip to content
Kamperen Met Rolstoel

Kamperen met een beperking

Kamperen is leuk voor jong en oud. Dit geldt ook voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Ben jij een kampeerder met een handicap? Kampeer dan  mee!

Stichting Handicamp wil kamperen voor mensen met een handicap bevorderen. Hun jaarlijkse kampeerweekend is telkens in een andere regio in het land. Dit jaar wordt het kampeerweekend gehouden op 24, 25 en 26 bij Camping Samoza in Vierhouten.

Kijk voor meer informatie het evenement Handicamp Weekend 24, 25 en 26 mei 2019 en geef je snel op!

Marc de Hond ging vorig jaar naar naar het kamp toe en interviewde de deelnemers. In het korte filmpje hieronder krijg je alvast een indruk van de gezelligheid.

Handicamp weekend op 24, 25 en 26 mei 2019

Ook met een handicap kun je kamperen!!!Kamperen is leuk voor jong en oud en voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Ben jij een kampeerder met een handicap? Kampeer dan met ons mee!Stichting Handicamp wil kamperen voor mensen met een handicap bevorderen. Hun jaarlijkse kampeerweekend is telkens in een andere regio in het land. Dit jaar wordt het kampeerweekend gehouden op 24, 25 en 26 bij Camping Samoza in Vierhouten.Kijk voor meer informatie het evenement Handicamp Weekend 24, 25 en 26 mei 2019 en geef je snel op!Marc de Hond ging vorig jaar naar naar het kamp toe en interviewde de deelnemers. In dit korte filmpje krijg je alvast een indruk van de gezelligheid.

Geplaatst door Wheelchairmafia op Donderdag 28 februari 2019

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief