Skip to content
Jongere Met Handicap

Jongerendebat in Brabant

Je bent jong en je wilt meedoen. Net als ieder ander leuk wonen, een opleiding volgen, een baan vinden, uitgaan, sporten, op vakantie gaan. Hoe zorg je ervoor dat je beperking je daarbij niet in de weg zit? Wat heb jij nodig om een zelfstandig leven op te bouwen?

Op 14 november organiseert Ieder(in) een jongerendebat samen met Jongerenpunt Midden-Brabant en HoezoAnders, een actieve organisatie van jongeren met een niet-zichtbare beperking.

Waarom?
Er komt een jongerendebat, omdat het belangrijk is dat met name politici en beleidsmakers horen wat jongeren nodig hebben om prettig en zelfstandig te kunnen leven. Het onderwerp van het DenkAndersDebat 2018 staat nog niet vast. Sterker nog, de organisatie hoort graag van jou waar het gesprek over zou moeten gaan. Daarom hebben ze een paar korte vragen.

Nu al enthousiast?
Op het DenkAndersDebat kun je niet alleen je mening laten horen, maar ook andere jongeren met een beperking ontmoeten. Ben je nu al enthousiast of gewoon nieuwsgierig? Meld je alvast aan. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur een mail naar g.boezaard@iederin.nl of stel je vraag via onze Facebookpagina.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief