Skip to content
Dressuur

Internationale paratop naar Genemuiden

Rijvereniging en ponyclub de Zwartewaterruiters uit Genemuiden ontvangen op 8, 9 en 10 februari 39 deelnemers uit 12 landen.

Rijvereniging de Zwartewaterruiters uit Genemuiden gaan deze week voor de tweede maal de internationale Para-dressuurwedstrijd organiseren. In het Hippische Centrum zullen internationale ruiters en amazones met een handicap gaan strijden per Grade tijdens de Team test, Individuele proef en Kür op Muziek. Tevens geldt deze CPEDI3*-wedstrijd op Nederlandse bodem als kwalificatiewedstrijd voor de wereldkampioenschappen.

Internationale toppers
De Wereldruiterspelen worden in september 2018 georganiseerd in Tryon (North-Carolina) in de Verenigde Staten. De organisatie ontvangt aankomende week 39 Para topsporters vanuit de hele wereld, waaronder ook 8 deelnemers uit het succesvolle Nederlands Para-dressuurteam onder leiding van bondscoach Joyce Heuitink. Daarnaast komen ook deelnemers uit Duitsland, Groot-Brittannië, Japan, Saoedi-Arabië, Singapore en Hongkong aankomende woensdag naar Genemuiden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief