Skip to content
Goalball

Inlooptraining goalball in Breda

Altijd al in een team willen sporten? Dan is goalball mogelijk iets voor u!

Goalball is een balsport voor mensen met een visuele beperking. De spelers dragen een afgeplakte skibril, waardoor ook sporters zonder een visuele beperking deze sport kunnen beoefenen. Uiteraard is (zoveel mogelijk) punten scoren het doel van deze sport. Dit vergt wel het een ander van uw concentratie- én uithoudingsvermogen.

De website van Gehandicaptensport Nederland geeft u in tekst en video een impressie van goalball. Maar er gaat natuurlijk niets boven het zelf een keer uitproberen. Daarom horen we graag vóór 1 september of u interesse hebt om kennis te maken met deze sport. Of kom op zaterdag 5 oktober naar de informatiemarkt slechtziend- en blindheid Breda, waar een demonstatie van goalball wordt gegeven.

Inlooptraining volgen.

Gratis kennismaken met goalball? Geef u dan op bij Visio Breda. Stuur een mail met naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer naar: breda@visio.org met goalball in de onderwerpregel. Of bel Visio op nummer 088 585 87 00. Goalball wordt in Breda georganiseerd door Breda Actief | Uniek Sporten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief