Skip to content
Logo Kentalis

Ibrahim Köysüren is rolmodel doven en slechthorenden

Controller Ibrahim Köysüren uit Utrecht heeft de Johan Wesemannprijs gekregen, onder andere omdat hij een mooi voorbeeld is voor dove kinderen die denken dat er minder kansen zijn op de arbeidsmarkt door een gehoorbeperking. De prijs, die elk jaar wordt uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor mensen met een auditieve beperking, bestaat uit een oorkonde, kunstwerk en geldbedrag voor studie.

Ibrahim werkt ruim 11 jaar als controller  bij Kentalis. In de wereld van zorg en financiën weet hij zich, met of zonder tolk, prima staande houden. En dat vraagt om goede communicatieve vaardigheden. Daarmee is Ibrahim een mooi voorbeeld voor dove kinderen die misschien denken dat er minder kansen zijn op de arbeidsmarkt door een gehoorbeperking. Ook draagt Ibrahim een steentje bij voor de dovengemeenschap. Zo verricht hij bestuurswerk voor de  Nederlands Dove Jongeren (Jongerencommissie) JC, Dovenschap, KNDSB squash organisatie, WDD Utrecht en is hij  nu penningmeester van de Vrienden van Swedoro (Stichting Welzijn Doven Rotterdam).

Dit hebben we samen bereikt
Ibrahim kreeg de prijs in aanwezigheid van familieleden en vele collega’s. De prijs werd uitgereikt door Kentalis bestuurder Henk Bakker. “Ibrahim heeft  baanbrekend werk verricht en is een icoon voor de organisatie. Hij is niet alleen zeer bekwaam, maar ook een enthousiast en leuk mens”. De prijs kwam voor Ibrahim als een grote verrassing en hij bedankte zijn familie en collega’s: “Het is iets wat we samen hebben gedaan.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief