Skip to content

Het verhaal van Christine van Hoof

Sinds vier jaar zet ik me in als vrijwilliger.Ik kan dingen in beweging zetten op het gebied van toegankelijkheid. Dit doe ik niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Het is nuttig en het geeft me een goed gevoel. Samen met anderen zorgen dat mensen met een beperking overal aan mee kunnen doen. En overal kunnen komen.Het is grappig want iedereen heeft er iets aan. Ook mensen met rollators of met kinderwagens.Ik ben zelf klein en ik zit in een rolstoel. Daardoor kan ik goed zien of ik ergens bij kan. Het is fijn om met een leuke groep mensen te werken. Ieder heeft een andere beperking. Zo kunnen we op alle manieren kijken of Breda toegankelijk is. Ook voor mensen die blind of doof zijn.

Het geeft me een ontspannen gevoel, het is leuk en gezellig!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief