Skip to content
Zwemmen

Gratis proeflessen zwemsport

De maand mei staat in Brabant in het teken van Uniek Zwemmen. Meer dan 35 Brabantse zwemaanbieders bieden vier weken lang gratis proeflessen voor mensen met een beperking en vrijwilligers. Van aqua joggen, onderwaterhockey en waterbasketbal tot vrij zwemmen. Op deze manier hopen ze mensen te bewegen om zwemmen een keer te proberen. De instuifmaand is een initiatief van Uniek Zwemmen in Brabant, Uniek Sporten Brabant en BrabantSport.

Zwemmen is een van de meest geschikte sporten voor mensen met een beperking of chronische aandoening. In het water ben je gewichtloos. Door te zwemmen worden gewrichten soepeler, spieren sterker en het uithoudingsvermogen beter. Bovendien gaat bewegen makkelijker door de warme temperatuur van het water.

100 gratis proeflessen.
Tijdens de “Instuifmaand” is er volop keuze. Er worden meer dan 100 gratis proeflessen aangeboden. Aqua gymmen, aqua joggen, onderwaterhockey, waterbasketbal, wedstrijdzwemmen, vrij zwemmen, banen zwemmen, … het kan allemaal! Inschrijven hiervoor is verplicht. Meld je aan via Unieksporten.nl (nieuw venster) of telefonisch via 06 20 50 82 27 (WhatsApp, sms of bel).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief