Skip to content
Bewegen Op Het Hockeyveld

Ga lekker bewegen

Uniek Sporten Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders die niet mee kunnen komen in het reguliere sportaanbod in beweging krijgen. Regelmatig bewegen is belangrijk en heeft veel voordelen.

Niet voor iedereen is het even vanzelfsprekend. Mensen met bijvoorbeeld een chronische aandoening, verstandelijke of lichamelijke beperking ervaren vaak meer drempels, zoals geen vervoer, geen hulpmiddelen of geen beeld van de mogelijkheden in de buurt. Uniek SPorten Brabant wil die belemmeringen wegnemen, zodat iedereen die dat wil ook kan gaan sporten of bewegen. De mogelijkheden voor aangepast bewegen zijn namelijk eindeloos. Fietsen, wandelen, rolstoelhockey, skiën, paardrijden: het kan allemaal

Sportloketten helpen verder
Brabant is opgedeeld in zeven regio’s met elk een eigen sportloket en meerdere beweegcoaches. Hun doel? Samen ontdekken welke vorm van bewegen het beste aansluit bij je wensen en mogelijkheden. Ook ondersteunen ze bij het regelen van vervoer en het aanvragen van hulpmiddelen. Kortom, ze helpen gedurende het hele proces. Benieuwd of ze ook u kunnen helpen? Kijk op www.unieksportenbrabant.nl en neem contact op met het sportloket bij u in de buurt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief