Skip to content
Botje

Familievoorstelling Botje met gebarentolk

Op zondag 26 november maakt Stichting Smiles de toneelvoorstelling van Botje (4+) in Schouwburg Amstelveen toegankelijk voor gezinnen met een doof of slechthorend kind of kinderen.

Bij Stichting Smiles organiseren ze uitjes en activiteiten die voor alle kinderen met allerlei functiebeperkingen, handicaps, ziektes en labels toegankelijk zouden moeten zijn. Omdat er maar weinig voorstellingen en films geschikt zijn voor dove en slechthorende kinderen, organiseren ze ongeveer één keer per jaar zo’n voorstelling.

Voorstelling met tolken gebarentaal.
Op zondag 26 november heeft Stichting Smiles 125 kaarten ingekocht voor de voorstelling van Botje (theatergroep Kwatta). Op die dag zullen er twee tolken gebarentaal op het podium staan, één tolk voor vertaling naar NmG (Nederlands ondersteund met gebaren) en één tolk voor vertaling naar NGT (Nederlandse Gebarentaal). Zij zullen de voorstelling vertolken voor het aanwezige publiek.

Gratis kaarten.
De voorstelling duurt van 15:00 tot 16:00 uur en kaartjes zijn aan te vragen via info@stichtingsmiles.nl. Er zijn gratis kaartjes beschikbaar voor gezinnen met een of meerdere dove of slechthorende kinderen. Willen er meer familieleden of (horende) vriendjes en vriendinnetjes mee? Dan kunnen daar kaartjes voor gekocht worden. Ook gezinnen met een dove ouder of ouders mogen natuurlijk kaartjes kopen voor deze voorstelling om vervolgens met het hele gezin te genieten.

Koop je extra kaartjes? Geef het even door bij de aanmelding voor de gratis kaarten, dan worden jullie bij elkaar in de zaal geplaatst. Heb je een voorkeur voor de NmG of NGT kant? Geef dat dan ook even aan bij je aanmelding.

Deze activiteit wordt geheel gratis aangeboden door de sponsors en donateurs van Stichting Smiles!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief