Skip to content
Logo Breda Barst

Breda Barst wint Toegankelijkheidsbokaal 2017

Hotel Mastbosch was maandag het toneel van de 2e Bredase Awarenessdag toegankelijkheid. Tijdens de bijeenkomst kreeg Breda Barst een aanmoedigingsbeker naar huis voor de manier waarop de organisatie heeft gezorgd voor de toegankelijkheid van het festival.

Tijdens de bijeenkomst werd er onder meer uitgebreid stilgestaan bij de pogingen die worden gedaan om Breda zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo heeft de gemeente een toegankelijkheidsfonds in het leven geroepen met een potje van 185.000 euro.

Beker
De bijeenkomst werd feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Toegankelijkheidsbokaal 2017 aan Breda Barst. Het festival kreeg de beker voor het begaanbaar maken van het terrein voor rolstoelrijdende muziekliefhebbers. Ook ontving het evenement de eerste 500 euro uit het toegankelijkheidsfonds. Marloes Fieret van Breda Barst kreeg een en ander van Sinterklaas (Wilbert Willems)  Het festival kreeg ook de bokaal voor beste pitch op de Awarenessdag in Hotel Mastbos in Breda. Fieret kon na afloop haar geluk niet op. “We zijn heel blij dat we op deze manier het bewustzijn hebben kunnen vergroten. We hopen dat we andere evenementen hiermee stimuleren hetzelfde te doen.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief