Skip to content
Oproep Breinstraat

App voor jongeren met hersenletsel

Elk jaar lopen 19.000 jongeren hersenletsel op? Daarom heeft de Hersenstichting de app Breinstraat ontwikkeld. Deze app is voor jongeren (12-25 jaar) die na een ongeval of ziekte hersenletsel hebben opgelopen.

In de app wordt uitgelegd hoe de zorg eruit ziet, bijvoorbeeld in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum. Er wordt op een laagdrempelige manier beschreven wat je kunt verwachten, en hoe om te gaan met de zichtbare en onzichtbare gevolgen in het dagelijkse leven.
Ook kunnen jongeren een eigen Hersenletselpaspoort aanmaken. Dit paspoort sturen zij bijvoorbeeld naar vrienden, klasgenoten, familie, hulpverleners, een sportcoach of leraar. Zo wordt het delen van hun verhaal een stuk makkelijker en hoeven zij dit niet telkens opnieuw te vertellen. Een probleem dat veel wordt genoemd. Het paspoort kan op deze manier zorgen voor meer begrip.

Gratis downloaden.
De app Breinstraat is gratis te downloaden in de Appstores. De flyer van de app kan kosteloos aangevraagd worden via onze webshop (exclusief verzendkosten).

Voor meer informatie over de app, kijk op www.breinstraat.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief